eurospand

Sveaverken

Švedska kompanija Sveaverken osnovana je 1911. godine i već više od sto godina fokusirana je na inovacije u poljoprivredi. U provoj polovini 20-og veka električni mlinovi za žitarice i cirkulari koji su islazili iz pogona ove fabrike važili su, u regionu Skandinavije, za tehnološku naprednu opremu visokog kvalitata.

Nakon patentiranja prvih pužnih transportera za žitarice 1950. godine usmerenje firme išlo je upravo u pravcu tih sistema koji su pronašli široku primenu u manipulaciji rasutih proizvoda. Takodje kompanija deo svojih proivodnih i razvojnih kapaciteta usmerava i na proizvodnju stacionarnih i mobilnih sistema za izdjubravanje čvrstog stajnjaka, koji do danas ostaju perjanica prodajnog programa ovog proizvodjača.

Danas u modernom dobu, kada se inovacije i unapredjenja proivoda odvijaju sve uzurbanijim korakom, Sveaverken je odlučan da i dalje ostane predvodnik u pronalaženju kreativnih i ingenioznih rešenja u poljoprivredi. Neka od pametnih rešenja koja su osmiljena od strane kreatovnog tima Sveaverkena su pametne farme, ogrlice za kontrolu i praćenje stada, pametni roboti za izdjubravanje farmi i naravno auto piloti za traktore visoke preciznosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri