SERIJA MF 5700 S

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na isprobanu seriju MF 5700 SL te zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S garantuje se apsolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.
Novi S-Effect Massey Ferguson-a i na tom modelu integriše brojne karakteristike poput novog terminala Fieldstar 5 sa komandom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvetljenja kao i važnim izmenama detalja radi povećanja sigurnosti za rukovatelja. Dizajn je takođe izmenjen, kako spolja tako i iznutra, pri čemu je od sada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

MODEL/VERZIJASNAGA U KSMOTOR/ZAPREMNINAMENJAČ
MF 5709 S95Agco Power 4 cil./4.4 lDyna 4/6
MF 5710 S100Agco Power 4 cil./4.4 lDyna 4/6
MF 5711 S110Agco Power 4 cil./4.4 lDyna 4/6
MF 5712 S120Agco Power 4 cil./4.4 lDyna 4/6
MF 5713 S130Agco Power 4 cil./4.4 lDyna 4/6

Novi četverocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 L pogoni modele serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronski upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom vazduha kroz četiri ventila po cilindru kako bi se efikasnim sagorevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost. 

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije morao se dodati dizel oksidacioni kazalizator (DOC), kako bi se poštovale stroge granične vrednosti najnovijih propisa o izduvnim gasovima. Novi sistem  „All in one“ nema nikakav uticaj na preglednost ili pristup održavanju.

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnom radu i efikasnom dizajnu, transmisije Dyna-4 nenadmašne su kad su u pitanju efikasnost, rad i udobnost. Šesnaest brzina vožnje unapred i šestaest brzina za vožnju unazad mogu se u potpunosti prebacivati bez pritiskanja kvačila tj. bez prekida toka snage.

Dyna-4 menjačem može se jednostavno i udobno rukovati pomoću ručice PowerControl montirane na levoj strani pored volana ili vozačke T-poluge na desnoj strani, što je jedinstveno u ovoj klasi.

Dyna 6

Prenos Dyna 6, posebno razvijen za modele s četverocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno pristaje dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored izuzetne pristupačnosti korisniku za efikasan rad s prednjim utovarivačem, prenos raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju. Ovaj tip menjača nudi raspon brzina 24/24 takođe bez prekida toka snage, tj. bez upotrebe kvačila.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vetrobran na usku i spuštenu haubu. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje Vaše radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost. 
Možete odabrati između dve izvedbe kabine – „Essential“ und „Efficient“ s kojima Vaš traktor možete prilagoditi svim Vašim potrebama. Zahvaljujući dve različite opcije kabine moguće je odabrati između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard.

Čitava serija dostupna je s opcionalnim mehaničkom suspenzijom, a svi traktori s četverocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novim ogibljenjem prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sedišta s pneumatskom suspenzijom. 

Pored toga, nova upravljačka tabla opremljena je preglednim diplejom SIS Screen. Također se mogu naručiti i opcije poput SpeedSteer-a i priprema za priključak Auto Guide.