MF 8700 S

MF 8700 S

Katalog

Nova serija MF 8700 S iz Massey Ferguson-a, zahvaljujući inteligentnom sistemu elektronske regulacije snage (EPM), razvija snagu do 405 KS. Novi vrhunski model MF 8740 S koje korisniku uvek stoje na raspolaganju. To ga čini jedinstvenim u pogledu odnosa snage i mase, kao i okretnosti u svojoj klasi. Ove velike traktore pokreću najnapredniji Tier 4 Final motori proizvođača AGCO POWER.

Nadalje, uvedeno je još novosti, na primer ekran Datatronic 5 osetljiv na dodir, nove AutoGuide opcije, LED svetla, novi izbor guma, a uvedeni su i novi detalji koji doprinose sigurnosti korisnika. Unutrašnji i spoljašnji dizajn takođe su izmenjeni.

MODEL KS SA EPM MOTOR/ZAPREMINA MENJAČ
MF 8727 S 270 300 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT
MF 8730 S 295 325 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT
MF 8732 S 320 350 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT
MF 8735 S 350 380 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT
MF 8737 S 370 400 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT
MF 8740 S 400 405 Agco Power 6 cil./8,4 l TwinT Dyna VT

Traktori serije MF 8700 imaju moderne AGCO POWER motore treće generacije s tehnologijom sa četiri ventila i CommonRail ubrizgavanjem. Pored toga, motori ispunjavaju direktivu o emisiji izduvnih gasova Tier 4 final, a u kombinaciji s dva nova turbo punjača sa vazdušnim hlađenjem koji pružaju optimalan razvoj snage.

Novi EPM (elektronska regulacija snage) osigurava da se u slučaju potrebe može koristiti dodatnih do 30 KS.

Elektronski sistem upravljanja motorom (EEM) kontinuirano vrši fina podešavanja vezana za ubrizgavanje goriva kako bi se smanjile vrednosti emisije izduvnih gasova, optimizovala snaga i uštedelo gorivo. Pored toga, EEM omogućuje različite proširene funkcije regulacije, uključujući i regulaciju broja obrtaja motora.

Mogućnost brzog i jednostavnog aktiviranja tačnog broja obrtaja motora podiže produktivnost, povećava kvalitet rada i olakšava svakodnevni rad.

Veliki vazdušni filter obezbeđuje čist vazduh motoru i tako osigurava visoku snagu i uštedu goriva.

Svi motori serije MF 8700 S imaju hidraulične podizače tako da na njima nije potrebno podešavanje hoda ventila. Time korisnik štedi vreme i novac.

Dyna-VT konstruisan je za maksimalnu produktivnost, za rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. PowerControl ručica omogućava laku promenu smera vožnje i promenu broja obrtaja. Korištenjem tempomata SV1 i SV2 i predpodešavanjem, brzina se održava automatski i ostaje sačuvana prilikom isključivanja motora.

Regulator granične sile aktivira se pri povećanju opterećenja motora i padu broja obrtaja. Menjač pritom smanjuje brzinu vožnje u svrhu održavanja snage, a traktor pri oscilacijama opterećenja radi maksimalnom snagom.

Za jednostavnije upravljanje i veću udobnost, sistem dinamične regulacije traktora (DTM) sarađuje sa sistemom Dyna-VT i po aktiviranju automatski reguliše motor i menjač. DTM sistem reguliše broj obrtaja, kako bi se bez gubitka snage održala konstantna brzina vožnje i smanjio broj obrtaja.

Dyna-VT i DTM rade s maksimalnom efikasnošću i istovremeno garantuju ujednačenu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Prostrana panoramska kabina uređena je na funkcionalan način: prvoklasni instrumenti, intuitivni upravljački elementi sistema Dyna-VT i praktično grupisane ručice i prekidači u naslonu za ruku sa desne strane vozača. Svi modeli iz serije MF 8700 dostupni su u verziji “Efficient” i “Exclusive”. Nova Multipad upravljačka palica i novi raspored upravljačkih elemenata na stubu kabine dostupni su od sada i u ovoj seriji. U unutrašnjosti kabine postoje samo 4 uzana stuba što u velikoj meri poboljšava vidljivost. Široki ulaz preko podesivih merdevina osigurava jednostavan pristup kabini. Dodatnu udobnost pruža opciona aktivna suspenzija „OptiRide Plus“, putem koje vozač iz kabine može regulisati tvrdoću suspenzije. Prikazna jedinica sistema Datatonic 4-Control Centre (CCD) opremljena je monitorom u boji dijagonale 7 cola smeštenim u naslonu za ruku. Monitor je u potpunosti podesiv i pruža optimalan pregled nad svim funkcijama traktora. Tabla sa instrumentima je potpuno nova i smeštena je na teleskopskom stubu upravljača. Prikazuje sve glavne signalne funkcije traktora, tako da je vozač u svakom trenutku dobro informisan o stanju mašine.

Kontaktirajte nas!

Adresa:

Rumenački Put 5
21201 Rumenka, Srbija

Broj telefona:

+381 21 622 5095

E-mail:

office@agrocesla.com