NOVOSTI

Massey Ferguson, Najbolji Prijatelj Vašeg Gazdinstva

Massey Ferguson

Massey Ferguson je vodeća svetska marka u sektoru poljoprivrednih mašina sa kompletnim portfeljem proizvoda: traktori, balirke, oprema za seno i stočnu hranu, teleskopski viljuškari. Širok spektar mašina na usluzi poljoprivrednicima širom sveta.

Maksimalne performanse, pouzdanost, udobnost i kvalitet odlike su svih traktora, kombajna i poljoprivrednih mašina Massey Ferguson

Ovi traktori nude beskompromisne performanse, udobnost i kvalitet. Opremljeni efikasnim i pouzdanim motorima i najnovijim tehnološkim rešenjima, koriste sofisticirane, a intuitivne transmisije kako bi udovoljili potrebama poljoprivrednika i maksimalno iskoristili širok spektar mašina, a radne troškove sveli na minimum.

Tokom više od 150 godina, Massey Ferguson pruža specijalizovano iskustvo i vrhunsku inženjersku stručnost kako bi uvek garantovao maksimalan komfor i sigurnost.

Iskustva drugih, recenzije i nagrade dovoljno govore same za sebe. S potpunim poverenjem možete traktor Massey Ferguson uključiti u deo Vašeg gazdinstva, kao pouzdano i moćno poljoprivredno vozilo.

Nagrade za Massey Ferguson-ove traktore

Navešćemo neke od najnovijih nagrada za traktore ovog brenda.

Massey Ferguson 3709 Alpine bio je traktor godine na Agritehnica 2020 u Hanoveru (Nemačka), 2019. godine. 

Iste godine, na istom mestu Massey Ferguson 6700 S proglašen je mašinom godine, kao traktor srednje klase.

Takođe, na sajmu SIMA u Parizu, traktor MF 7719 S Massey Ferguson sa 190 ks proglašen je mašinom 2019. godine u kategoriji „L“, zauzimajući prvo mesto u kategoriji traktora srednje snage.

Međunarodna grupa nezavisnih novinara svake godine dodeljuje nagradu „Traktor godine“ za najbolji traktor na evropskom tržištu i to na virtuelnoj dodeli nagrada. U decembru 2020. ta čast je pripala traktoru Massey Ferguson 8S.265 i on je proglašen za  „Traktor godine 2021“.

 

Četiri modela nove serije traktora koje predstavlja Massey Ferguson

Posle sedam godina ispitivanja, Massey Ferguson predstavlja novu seriju traktora koji su pouzdani, povezani i jednostavni za upotrebu. Četiri modela koja nude maksimalnu snagu između 205 i 265 konjskih snaga.

MF 8S serija koju su dizajnirali poljoprivrednici za poljoprivrednike, nakon sedam godina svetskog testiranja i detaljnih interakcija sa kupcima, ima za cilj da pruži ono što zahtevaju operatori. Niz pouzdanih, povezanih i jednostavnih traktora koji, iako imaju vrhunske specifikacije, nude izuzetnu vrednost za novac, omogućavajući vlasnicima da plate samo ono što im treba.

Trenutno su na raspolaganju 4 potpuno nova modela traktora serije MF 8S, koji svi sadrže ekskluzivni sklop kabine/motora „Protect-U“ i inovativan „neo-retro“ dizajn. Na osnovu međuosovinskog rastojanja od 3,05m, nude maksimalnu snagu između 205 i 265 KS, upotpunjenih sa dodatnih 20 KS isporučenih u sistemu EPM (Engine Power Management). U isto vreme, Massey Ferguson usvaja novu i jednostavniju metodu numerisanja. Na primer, u modelu MF 8S.265, broj 8 označava seriju, slovo S nivo specifikacije i poslednje tri cifre maksimalnu snagu.

Massey Ferguson kombinuje najsavremenija mehanička rešenja sa čitavim nizom potpuno povezanih usluga koje pomažu kupcima da efikasnije upravljaju svojim kompanijama.

Neke od odlika najnovijeg traktora serije MF 8S:

 • Kabina je udaljena 24 cm od motora, što je čini potpuno izolovanom od buke, toplote i vibracija.
 • Sa nivoom buke od samo 68 dB, jedan je od najtiših na tržištu. 
 • Sa unutrašnjom zapreminom od 3,4 m³ je jedan od najprostranijih.
 • Staklena površina od 6,6 m² osigurava svetlo radno okruženje.
 • Kontrolna tabla je zamenjena sa novim digitalnim terminalom „MF vDisplay“, smeštenim na desnom stupu, pa vozač ispred sebe ima samo upravljač i polugu za kontrolu snage.
 • Postoji efikasan sistem automatske kontrole klime, koji isporučuje klima uređaj kroz 14 ventilacionih otvora. Ukoliko vam je potreban bilo kakav servis autoklime Novi Sad ima pravo mesto za vas.
 • Novo visokokvalitetno automatsko sedište sa vazdušnim ogibljenjem je grejano, provetravano i opremljeno bočnim amortizerima.
 • Novi naslon za ruke Control Center, koji sadrži najnoviju verziju praktične ručice MultiPad, nudi potpunu kontrolu na dohvat ruke.
 • Datatronic 5 sistem, potpuno ažuriran novim „sjajnim“ ekranom i novim interfejsom, postavljen je na podesivu ruku.
 • Snaga se prenosi na tlo uz maksimalnu efikasnost novom izuzetno robusnom zadnjom osovinom. 
 • Sa do 10% više vučne sile i 20% više hidrauličke snage, omogućava rad većih i produktivnijih radnih alata i mašina. 
 • Širok izbor ekskluzivnog i korisnog paketa opreme i opcija omogućava vlasniku da optimalno prilagodi svoj traktor specifičnim potrebama.

Zašto su baš traktori Massey Ferguson najbolje rešenje za Vaše gazdinstvo?

Veštine i iskustvo stečeno godinama omogućile su ovoj kompaniji  da ponudi idealno rešenje za svaku vrstu poljoprivredne mašine, da proizvodi srce poljoprivredne mehanizacije i najbolje specijalizovane traktore. Massey Ferguson će Vam omogućiti vrhunsku efikasnost u poljoprivredi svojim traktorima do 400 KS.

Dugogodišnji rad u poljoprivrednom sektoru omogućio je Massey Ferguson-u da danas poseduje jedinstvenu kompetenciju. Znaju kako oprema mora biti koncipirana i dizajnirana da bude na pravom mestu. Znaju kako osovina ili prenos moraju biti dizajnirani da rade najefikasnije. Znaju kako je potrebno dizajnirati svaki detalj specijalizovanog voćarskog ili vinogradarskog traktora. Upravo zbog svega navedenog smatramo da je Massey Ferguson najbolji prijatelj Vašeg gazdinstva.

„AGRO CESLA“ Vam nudi veliki izbor Massey Ferguson traktora visokih performansi, koji će udovoljiti Vašim potrebama i obogatiti kvalitetom Vaše gazdinstvo.

Facebook
Twitter
LinkedIn