Rasipači

Italijanska firma Eurospand ističe se po proizvodnji profesionalnih rasipača mineralnog đubriva koje karakteriše jaka konstrukcija, preciznost distributera, otpornost na koroziju, kao i inovativni sistem distribucije.

Vibracioni Sistem

Svi rasipači proizvođača Eurospand opremljeni su vibracionim sistemom izuzimanja đubriva. Dakle, umesto klasičnog mehaničkog mešača koji se nalazi u unutrašnjosti glavnog tanka, ovi rasipači imaju vibrirajuću šasiju koja omogućava da materijal ravnomerno i besprekidno klizi niz zidove tanka. Klasični mehanički mešači tokom rada dolaze u direktan kontakt sa granulama i izazivaju trenje i lom. Usitnjeno đubrivo oslobađa svoja svojstva na zemlju odmah umesto da ih razređuje u dužem vremenskom periodu. Pored toga, ako se rasipač koristi za distribuciju semena, dolazi do njegovog oštećenja i za posledicu ima slabije nicanje. Odsustvo unutrašnjih mešača poboljšava distribuciju, ne proizvodi prah i omogućava efikasno širenje mineralnog đubriva i semena.

Višegodišnje istraživanje i razvoj u laboratoriji i na terenu doveli su nas do stvaranja Vibro Sistema – inovativnog sistema napravljenog od „živahnog“ diska od nerđajućeg čelika montiranog na dnu tanka i iznad dovoda đubriva. Pri uključivanju kardanske osovine, dno rezervoara počinje da vibrira i nastavlja sa vibriranjem tokom čitave distribucije mineralnog đubriva.

Elektro verzija

Kod elektro verzije potrebna doza se automatski podešava prema brzini kretanja unapred pomoću dva linearna pokretača. Sistem omogućava trenutnu promenu primenjene količine, prekid širenja sa jedne strane, proveru obrađenih hektara i to sve iz sedišta traktora.

+W verzija: elektro i sistem vage za vrhunske performanse

U dupli ram integrisana su dva senzora opterećenja, koji kontinuirano pokazuju stvarnu težinu proizvoda u tanku za mineralno đubrivo, izveštavajući o svakom đubrivu i svakoj fizičkoj varijaciji, kako bi se isporučila tačna količina po hektaru. Verzija JOLLY +W sa dvostrukim ramom i dve ćelije oterećenja smeštenih u donjem delu otkrivaju precizne vrednosti i na nagnutim terenima do 12% u svim smerovima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri