MF TH

KATALOG

MODEL MAX VISINA DIZANJA MAX SNAGA DIZANJA KS MENJAČ
MF TH.6030 6,0 m 3.000 kg 100 Hidrostatički
MF TH.6534 6,5 m 3.400 kg 130 Hidrostatički
MF TH.7035 7 m 3.500 kg 100 Hidrostatički
MF TH.7038 7 m 3.800 kg 130 Hidrostatički
MF TH.8043 7,5 m 4.300 kg 130 Hidrostatički
Motor

Nova serija MF TH opremljena je novim četvorocilindričnim motorom Doosan od 3,4 l koji ispunjava zahteve standarda o izduvnim gasovima Tier 4 final. Motor koristi jednostavnu tehnologiju kako bi ponudio rešenje koje štiti okolinu bez kompromisa u učinku. Snaga motora iznosi 100 KS u MF TH.6030 i MF TH.7035, odnosno 130 KS u MF TH.6534 i MF TH.7038.

Čuvena funkcija prethodne generacije MF teleskopskih utovarivača od sada je dostupna s opcijom automatika čime motor ostaje čist kako bi se garantovala maksimalna učinkovitost. Opcija koje su dostupne su regulisanje brzine u zavisnosti od temperature vazduha ili postavljanje brzine unapred. Način automatskog rada može se odabrati tipkom na upravljačkoj ploči.

Prenos

Prenos Hydrostat sa svoja dva prolaza jednostavan je za korišćenje i omogućuje nesmetanu i preciznu vožnju. Pored toga, ostvaruju se velike potisne sile. Njegove dve mehaničke grupe i dva hidraulička stepena omogućuju brzine do 40 km/h. Time se ne garantuje samo brzi prevoz na cesti nego i vozač ima mogućnost da odabere najprikladniji broj obrtaja motora za trenutnu namenu.

Hidraulika

Snažan, pouzdan i ravnomeran hidraulički sistem izuzetno je važan za svakodnevnu učinkovitost teleskopskog utovarivača. Svi modeli raspolažu sistemom upravljanja razdelnikom prema opterećenju. Sve funkcije su elektrohidraulične i proporcionalne zahvaljujući sistemu hidraulike koji se prilagođava opterećenju. Vrlo je jednostavan i precizan za korištenje te istovremeno vozaču omogućava korištenje tri funkcije čime se povećava učinkovitost, a smanjuje razdoblje prekinutog rada.

Produktivnost i okretnost

Svaki model iz nove serije teleskopskih utovarivača Masseya Ferguson-a je impresivan i klasa za sebe. Sa snagom motora od 130 KS ovi teleskopski utovarivači raspolažu s dovoljno snage za najteže zahteve. Modeli serije TH beskompromisne su i neizostavne mašine u Vašem poljoprivrednom gazdinstvu. Brzina, okretnost i snaga samo su neke važne karakteristike zbog kojih je ova svestrana mašina savršen pomagač u svakom poljoprivrednom gazdinstvu.

Održavanje

Održavanje je jednostavno zahvaljujući tačkama za održavanje koje su smeštene na dostupnim mestima pa Vam održavanje Vašeg teleskopskog utovarivača ne pada na teret, a Vama ostaje više vremena za rad u polju ili dvorištu. Zahvaljujući bočno udubljenoj haubi koja se široko otvara, motor, vazdušni filter, sistem hlađenja i klima uređaj lako su dostupni.

Vazdušni filter može se jednostavno izvaditi kako bi se pregledao i očistio. Ako je potrebno, kao opcija dostupan je i automatski reverzibilni ventilator. Jednostavno pritisnite prekidač i podesite automatsku aktivaciju kako bi ventilator promenio smer kretanja. Na taj način ventilator izduvava prašinu, slamu i ostale materijale koji su zapleli u rashladnoj jedinici.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri