MF TH

MODELMAX VISINA DIZANJAMAX SNAGA DIZANJAKSMENJAČ
MF TH.60306,0 m3.000 kg100Hidrostatički
MF TH.65346,5 m3.400 kg130Hidrostatički
MF TH.70357 m3.500 kg100Hidrostatički
MF TH.70387 m3.800 kg130Hidrostatički
MF TH.80437,5 m4.300 kg130Hidrostatički

 

Motor

Nova serija MF TH opremljena je novim četvorocilindričnim motorom Doosan od 3,4 l koji ispunjava zahteve standarda o izduvnim gasovima Tier 4 final. Motor koristi jednostavnu tehnologiju kako bi ponudio rešenje koje štiti okolinu bez kompromisa u učinku. Snaga motora iznosi 100 KS u MF TH.6030 i MF TH.7035, odnosno 130 KS u MF TH.6534 i MF TH.7038.

Čuvena funkcija prethodne generacije MF teleskopskih utovarivača od sada je dostupna s opcijom automatika čime motor ostaje čist kako bi se garantovala maksimalna učinkovitost. Opcija koje su dostupne su regulisanje brzine u zavisnosti od temperature vazduha ili postavljanje brzine unapred. Način automatskog rada može se odabrati tipkom na upravljačkoj ploči. 

Prenos

Prenos Hydrostat sa svoja dva prolaza jednostavan je za korišćenje i omogućuje nesmetanu i preciznu vožnju. Pored toga, ostvaruju se velike potisne sile. Njegove dve mehaničke grupe i dva hidraulička stepena omogućuju brzine do 40 km/h. Time se ne garantuje samo brzi prevoz na cesti nego i vozač ima mogućnost da odabere najprikladniji broj obrtaja motora za trenutnu namenu.

 

Hidraulika

Snažan, pouzdan i ravnomeran hidraulički sistem izuzetno je važan za svakodnevnu učinkovitost teleskopskog utovarivača. Svi modeli raspolažu sistemom upravljanja razdelnikom prema opterećenju. Sve funkcije su elektrohidraulične i proporcionalne zahvaljujući sistemu hidraulike koji se prilagođava opterećenju. Vrlo je jednostavan i precizan za korištenje te istovremeno vozaču omogućava korištenje tri funkcije čime se povećava učinkovitost, a smanjuje razdoblje prekinutog rada. 

Produktivnost i okretnost

Svaki model iz nove serije teleskopskih utovarivača Masseya Ferguson-a je impresivan i klasa za sebe. Sa snagom motora od 130 KS ovi teleskopski utovarivači raspolažu s dovoljno snage za najteže zahteve. Modeli serije TH beskompromisne su i neizostavne mašine u Vašem poljoprivrednom gazdinstvu. Brzina, okretnost i snaga samo su neke važne karakteristike zbog kojih je ova svestrana mašina savršen pomagač u svakom poljoprivrednom gazdinstvu. 

Održavanje

Održavanje je jednostavno zahvaljujući tačkama za održavanje koje su smeštene na dostupnim mestima pa Vam održavanje Vašeg teleskopskog utovarivača ne pada na teret, a Vama ostaje više vremena za rad u polju ili dvorištu. Zahvaljujući bočno udubljenoj haubi koja se široko otvara, motor, vazdušni filter, sistem hlađenja i klima uređaj lako su dostupni.

Vazdušni filter može se jednostavno izvaditi kako bi se pregledao i očistio. Ako je potrebno, kao opcija dostupan je i automatski reverzibilni ventilator. Jednostavno pritisnite prekidač i podesite automatsku aktivaciju kako bi ventilator promenio smer kretanja. Na taj način ventilator izduvava prašinu, slamu i ostale materijale koji su zapleli u rashladnoj jedinici.

  Broj telefona

  +381 21 622 5095

  email

  office@agrocesla.com

  adresa

  Rumenački Put 5,
  21201 Rumenka, Srbija

  društvene mreže

  AKTUELNO