MF 7700 S

KATALOG

U novoj seriji MF 7700 S povezane su inteligentna tehnologija i jednostavna, robusna konstrukcija, čime se značajno povećava produktivnost, a smanjuje potrošnja goriva i emisije štetnih gasova. Svi modeli sa svojim najmodernijim tehnologijama motora ispunjavaju standard Tier 4 Final i raspolažu, nezavisno od odabranog menjača, snagom od +25 KS kroz sistem EPM (elektronska regulacija snage).

Osim toga serija MF 7700 S donosi još inovacija, kao npr. novi Fieldstar 5 terminal sa ekranom osetljivim na dodir, nove opcije AutoGuide, LED svetla i značajne promene u detaljima koje daju dodatnu sigurnost za korisnika. Unutrašnji i spoljašnji dizajn takođe su izmenjeni.

MODEL KS SA EPM MOTOR/ZAPREMINA MENJAČ
MF 7714 S 140 165 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 4
MF 7715 S 150 175 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 4 / 6 / VT
MF 7716 S 160 185 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 6 / VT
MF 7718 S 175 200 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 6 / VT
MF 7719 S 185 210 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 6 / VT
MF 7720 S 200 225 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 6 / VT
MF 7722 S 215 240 Agco Power 6 Zyl./7,4 l Dyna 6 / VT
MF 7724 S 235 260 Agco Power 6 Zyl./7,4 l Dyna 6 / VT
MF 7726 S 255 250 Agco Power 6 Zyl./7,4 l Dyna 6 / VT

Serija MF 7700 S ima motore zapremnine 6,6 i 7,4 litara najnovije generacije. Motori AGCO Power ispunjavaju najnoviju normu izduvnih gasova Tier 4 Final i imaju sistem pročišćavanja izduvnih gasova treće generacije koji ne zahteva nikakvo održavanje. Integracijom SCR sistema i dizel oksidacionog katalizatora ispunjavaju se strogi zahtevi emisije izduvnih gasova.

U poređenju sa prethodnom serijom MF 7600 izmenjen je katalizator i sistem ubrizgavanja AdBlue-a, a elegantan i pregledan dizajn su zadržani. Takođe je obnovljen rashladni sistem, koji sad ima veći kapacitet, što ovaj traktor čini opremljenim za najzahtevnije zadatke i najteže radne uslove.

Kad je potrebno, motori pružaju dodatnu snagu od +25 KS pomoću EPM (elektronska regulacija snage). Time u svim područjima primene imate odgovarajuću snagu na raspolaganju. AGCO POWER motori daju najvišu efikasnost, ekonomičnost i maksimalni učinak.

Menjači Dyna-4 i Dyna-6 sa funkcijom Motor-Power-Management-a vrlo su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja kvačila, a podatke o odabranoj grupi i stepenu prenosa možete pročitati na instrument tabli.

Funkcija SpeedMatching spada u serijsku opremu, ona omogućuje automatski odabir odgovarajućeg powershift stepena kod promene grupe. U serijskoj opremi takođe dolazi AutoDrive, super spore brzine i ComfortControl.

Za najmanju potrošnju goriva i najvišu efikasnost, Dyna-6 modeli opremljeni su Eco-modom. Modeli s Dyna-4 i Dyna-6 menjačima dolaze sa sistemom Motor-Power Management (EPM) za konstantnu raspoloživost snage u najrazličitijim uslovima i radovima, povećanu produktivnost i smanjenu potrošnju goriva.

U Eco-modu traktor dostiže maksimalnu brzinu na nižem broju obrtaja uz manju potrošnju goriva i nivo buke.

AutoDrive vozaču omogućava istovremeno kočenje i aktiviranje kvačila jednom nogom, što znači da je rad s utovarivačem jednostavniji, udobniji i sigurniji.

Menjač Dyna-VT (sada takođe s EPM sistemom = +25 KS) koncipiran je za najveću moguću produktivnost, rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. Ručica PowerControl omogućava jednostavnu promenu smera vožnje i broja obrtaja. Upotrebom tempomata SV1 i SV2 s mogućnošću predpodešavanja, sistem automatski održava brzinu i memoriše je pri gašenju motora.

Regulator granične sile aktivira se pri povećanju opterećenja motora i padu broja obrtaja. Menjač pritom smanjuje brzinu vožnje u svrhu održavanja snage, a traktor pri oscilacijama opterećenja radi maksimalnom snagom.

Za jednostavnije upravljanje i veću udobnost, sistem dinamične regulacije traktora (DTM) sarađuje sa sistemom Dyna-VT i po aktiviranju automatski reguliše motor i menjač. DTM sistem reguliše broj obrtaja, kako bi se bez gubitka snage održala konstantna brzina vožnje i smanjio broj obrtaja.

Ono što karakteriše traktore ove serije su panoramska kabina sa širokim vetrobranom, bočnim prozorima i brojnim poboljšanjima, kao i slobodan odabir upravljačke palice i naslona za ruku, novi upravljački elementi na desnom B-stupu, nova instrument tabla sa monitorom SIS Screen (Setup and Information) i konzola opremljena sistemom Datatronic CCD.

Sve ove nove funkcije u kabini garantuju vozaču manje stresa i bolju udobnost, a samim tim i veću produktivnost. Što je duže vreme korištenja, to je i korist veća.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri