MF 6700 S

KATALOG

Traktori serije MF 6700 S izrađeni su na temelju popularne serije MF 6600 i ispunjavaju najnoviji standard za izduvne gasove Tier 4 Final. Ovi profesionalne mašine, s opsegom snage od 120 do 200 KS, osiguravaju nenadmašan odnos snage i težine, kao i izuzetnu okretnost.

Najjači četvorocilindrični traktor u svetu, MF 6718 S, sa snagom do 200 KS, postavlja nova merila u ovoj klasi. Nadalje, serija MF 6700 S ima dodatne inovacije, poput novog Fieldstar 5 terminala sa ekranom osetljivim na dodir, AutoGuide opcijom, LED svetlima, te donosi važne promene u detaljima koji daju dodatnu sigurnost za korisnika. Unutrašnji i spoljašnji dizajn takođe su izmijenjeni.

MODEL SNAGA U KS SA EPM MOTOR/ZAPREMINA MENJAČ
MF 6712 S 120 140 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 4
MF 6713 S 130 150 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 4 / 6 / VT
MF 6714 S 140 160 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 4 / 6 / VT
MF 6715 S 150 175 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 4 / 6 / VT
MF 6716 S 160 185 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 6 / VT
MF 6718 S 175 200 Agco Power 4 cil./ 4,9 l Dyna 6 / VT

AGCO Power 4,9-litarni četvorocilindrični motor izuzetne zapremine i snage ispunjava u modelima serije MF 6700 S najnoviji standard izduvnih gasova Tier 4 Final. Za filtriranje izduvnih gasova i dalje se primenjuje sistem koji ne zahteva apsolutno nikakvo održavanje, a sastoji se od DOC-a i SCR-a. Nezavisno od odabranog menjača, svi modeli su opremljeni električnim Power Management sistemom (EPM). Ovaj sistem u određenim načinima korištenja osigurava vozaču dodatnu snagu od do +25 KS. Visoka snaga i okretni momenat na niskom broju obrtaja garantuju izvrsnu učinkovitost u potrošnji goriva i nizak nivo buke.

Dyna-4 i Dyna 5 menjači sa sistemom Motor-Power Management jednostavni su za upotrebu. Sve funkcije mogu se odabrati vrlo jednostavno bez stiskanja pedale kvačila, a podaci o odabranoj grupi i powershift stepenu jednostavno se mogu očitati na instrument ploči.

Funkcija SpeedMatching spada u serijsku opremu, a omogućuje automatski odabir odgovarajućeg powershift stepena kod promene grupe. U serijskoj opremi takođe dolazi AutoDrive, super sporohodne brzine i ComfortControl.

Za najmanju potrošnju goriva i najveću učinkovitost, Dyna-6 modeli opremljeni su Eco-modusom. Modeli s Dyna-4 i Dyna-6 menjačima dolaze sa sistemom Motor-Power Management (EPM) za kontinuiranu raspoloživost snage u najrazličitijim uslovima i radovima, povećanu produktivnost i smanjenu potrošnju goriva.

U Eco-modusu traktor doseže maksimalnu brzinu na nižem broju obrtaja uz manju potrošnju goriva i nivo buke.

Efekat kvačila vozaču omogućuje istovremeno kočenje i aktiviranje kvačila jednom nogom, što znači da je rad s utovarivačem jednostavniji, udobniji i sigurniji.

Sustav Dyna-VT (sada takođe s EPM sistemom = +25 KS) koncipiran je za najveću moguću produktivnost, rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. Ručica PowerControl omogućuje jednostavnu promenu smjera vožnje i broja obrtaja. Upotrebom tempomata SV1 i SV2 s mogućnošću predodabira, sistem automatski održava brzinu i memoriše je pri gašenju motora.

Regulator granične sile aktivira se pri povećanju opterećenja motora i padu broja obrtaja. Menjač pritom smanjuje brzinu vožnje u svrhu održavanja snage, a traktor pri oscilacijama opterećenja radi maksimalnom snagom.

Za jednostavnije upravljanje i veću udobnost, sistem dinamičke regulacije traktora (DTM) sarađuje sa sistemom Dyna-VT i po aktiviranju automatski reguliše motor i menjač. DTM sistem reguliše broj obrtaja, kako bi se bez gubitka snage održala konstantna brzina vožnje i smanjio broj obrtaja.

Ono što karakteriše traktore ove serije su panoramska kabina s razvučenim vetrobranom, bočnim prozorima i brojnim poboljšanjima, kao i slobodan odabir upravljačke palice i naslona za ruku, novi upravljački elementi na desnom B-stupu, nova instrument ploča sa ekranom SIS Screen (Setup and Information) i konzola, ali i oprema sa sistemom Datatronic CCD.

Sve ove nove funkcije u kabini garantuju vozaču manje stresa i bolju udobnost, a samim tim i veću produktivnost. Što je duže vreme korištenja, to je i korist veća.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri