MF 5700 S

KATALOG

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na isprobanu seriju MF 5700 SL te zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S garantuje se apsolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.

Novi S-Effect Massey Ferguson-a i na tom modelu integriše brojne karakteristike poput novog terminala Fieldstar 5 sa komandom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvetljenja kao i važnim izmenama detalja radi povećanja sigurnosti za rukovatelja. Dizajn je takođe izmenjen, kako spolja tako i iznutra, pri čemu je od sada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

MODEL/VERZIJA SNAGA U KS MOTOR/ZAPREMINA MENJAČ
MF 5709 S 95 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6
MF 5710 S 100 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6
MF 5711 S 110 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6
MF 5712 S 120 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6
MF 5713 S 130 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6

Novi četvorocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 l deo je modela serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronski upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom vazduha kroz četiri ventila po cilindru kako bi se efikasnim sagorevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost.

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije morao se dodati dizel oksidacioni kazalizator (DOC), kako bi se poštovale stroge granične vrednosti najnovijih propisa o izduvnim gasovima. Novi sistem  „all-in-one“ nema nikakav uticaj na preglednost ili pristup održavanju.

Dyna 4

Zahvaljujući impresivnom radu i efikasnom dizajnu, transmisije Dyna-4 nenadmašne su kad su u pitanju efikasnost, rad i udobnost. Šesnaest brzina vožnje unapred i šesnaest brzina za vožnju unazad mogu se u potpunosti prebacivati bez pritiskanja kvačila, tj. bez prekida toka snage.

Dyna-4 menjačem može se jednostavno i udobno rukovati pomoću ručice PowerControl montirane na levoj strani pored volana ili vozačke T-poluge na desnoj strani, što je jedinstveno u ovoj klasi.

Dyna 6

Prenos Dyna 6, posebno razvijen za modele s četvorocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno pristaje dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored izuzetne pristupačnosti korisniku za efikasan rad s prednjim utovarivačem, prenos raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju. Ovaj tip menjača nudi raspon brzina 24/24 takođe bez prekida toka snage, tj. bez upotrebe kvačila.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vetrobran na usku i spuštenu haubu. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje Vaše radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost.

Možete odabrati između dve vrste kabine – „Essential“ i „Efficient“, s kojima Vaš traktor možete prilagoditi svim Vašim potrebama. Zahvaljujući dve različite opcije kabine moguće je odabrati između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard.

Čitava serija dostupna je s opcionom mehaničkom suspenzijom, a svi traktori s četvorocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novom suspenzijom prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sedišta s pneumatskom suspenzijom.

Pored toga, nova upravljačka tabla opremljena je preglednim diplejem SIS Screen. Takođe se mogu naručiti i opcije poput SpeedSteer-a i priprema za priključak Auto Guide.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite servis

Servis i rezervni delovi su dostupni za proizvode iz našeg progama

Broj telefona

Email

Adresa

Pogledajte našu ponudu

Izaberite mašinu po vašoj meri